„САРБУЛ 2016“ ООД - Дистрибутор и сервиз на компресори, филтри и изсушители SARMAK

„САРБУЛ 2016“ ООД

Фирмата е представена на българския пазар от средата на 2014г. като официален вносител и дистрибутор на пълната гама продукти на компресорите SARMAK.

Имайки предвид своя дългосрочен план за развитие и налагане на продуктите SARMAK на българския пазар, фирма SARBUL предлага на своите партньори атрактивен пакет от продукти и услуги, който включва:

  • широка гама от висококачествени бутални и винтови компресори и допълнително оборудване към тях, отговарящи на всички изисквания на съвременните технологии
  • инжeнеринг и технически консултации
  • осигуряване на транспорт франко – склада на клиента за поръчаните машини и оборудване

SARBUL е оторизиран сервиз на SARMAK. Като гаранция за високо качество и професионализъм, екипът на фирмата има опит от над 16 години в сервизната поддръжка и ремонт на компресори.

Към момента фирмата сервизира агрегати в над 50 предприятия в България и постоянно разширява мрежата си на територията на България, като сключва договори за дистрибуция с фирми в големите областни градове.

История на SARMAK

SARMAK е реализация на индиструалната мечта на идеалиста, предпиемача и младия инженер, образован в германия. Със знаянита и опитът придобити в Германия, Туркай Саракоглу става производител на машини в своя роден град. От 1975 година до наши дни, производствената база се разраства, както и броя на служители ни.

Това, се което се различаваме е, че ние продължава да произвеждаме най-добрите машини с упоритост и страст, водени от морални принципи. Стабилност, основана на доверието е основен фактор е определящия фактор за нашите клиенти и партньори. Ние определяме нуждите на нашите клиенти правилно, действаме бързо и внимателно при продажбите и след това.

Освен производител на машини, ние предлагаме инжинерни решения, консултации и сервизна поддръжка. Освен това, ние се възползваме от високите технологии ефективно и по този начин се развиваме постоянно. нашата корпоративна мисия и философия се базира на успеха на нашите клиенти и улесняването на техния живот. Следователно, нашата цел винаги е била да останем коректен и надежден партньор.

1956

Германия, началото на мечтите

Тургай Суракоглу, Щутгартски Технически Университет

1969

Машинния инженер Тургай Суракоглу основава инжинерната компания TUSAR. Областта на бизнес дейността включва отоплителни, вентилационни и въздушни климатични инсталации.

1975

В град Адана е създадена SARMAK от машинния инженер Тургай Суракоглу и текстилния инженер Кемал Суракоглу. През първите пет години фирмата се занимава с производство на бойлери и бутален тип водни помпи.

1980

Произведен е първият бутален компресор

1985

Откриване на офиса в Истамбул

Подписано е споразумение за оторизиран дистрибутор на винтови компресори с марката Mannesmann Demag Drucklufttechnik от Германия.

1987

Откриване на офиса в Анкара

1988

Произведен е първият винтов компресор

Лицензионно споразумение с Mannesmann Demag

1990

Първият износ

Споразумение с италиански доставчици на изсушители за въздух и филтри.

1995

20-годишнина

1997

Ашли Саракоглу се присъединява към компанията като второ поколение

1998

Нови инвестиции в индустриалната зона на Адана

2000

Система за гарантиране на качество (ISO 9001) от TUV SUD TGK

Други получени сертификати са турските стандарти (TSEK, TSE) и руския стандарт (GOST-R).

2004

Откриване на сервизния център в Бурса

2006

Откриване на сервизния център в Кайзери

2007

Мурат Суракоглу се присъединява към компанията като второ поколение

2008

Откриване на новата прозводствена фабрика в индустриалната зона на Адана

2011

Откриване на сервизния център в Денизли

2013

Награда “AGIAD Brand of the Year” за нова марка.