„САРБУЛ 2016“ ООД - Дистрибутор и сервиз на компресори, филтри и изсушители SARMAK

Сервиз

SARBUL е официален и оторизиран сервиз на SARMAK за България. Като гаранция за високо качество и професионализъм, екипът на фирмата има дългогодишен опит в сервизната поддръжка и ремонт на компресори.

Фирмата предлага и извънгаранционно обслужване на въздушни компресори. Към момента SARBUL сервизира агрегати в над 50 предприятия в България, като са въведени три метода на работа:

  • Абонаментен договор за поддръжка: фиксирани цени на услугата, срок на реагиране, резервни части на склад и приоритет при възникнало събитие.
  • Рамков договор за подръжка: фиксирани цени на услугата и приоритет при възникнало събитие.
  • Повикване за възникнало събитие: цените се образуват спрямо конкретна доставка и наличностите не са гарантирани на склад.

Изкупуване на оборудване

В желанието си да бъдем максимално гъвкави и да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти и партньори, ние от SARBUL въведохме BUY BACK опция.

При поръчка на нова компресорна конфигурация, ние се ангажираме с изкупуването на Вашата амортизирана, но работеща употребявана техника.

Отдаване под наем

Като допълнителна услуга, SARBUL предлага заместващи мощности и отдаване под наем на такива.

За повече информация, моля свържете с нас:
0886 70 99 22

Инжeнеринг

Екипът на SARBUL предлага технически консултации, проектиране, оптимизация и изграждане на въздухопреносни ситеми, както и решения за повишаване на енергийната ефективност.